Vtunnel Yasakli Sitelere Giris

Vtunnel, ktunnel'e olan ilginin artması ile yüksek talebe cevap vermek için oluşturulmuş proxy sitesidir. Sitenin çalışma prensibi DNS değiştirmeye ve VPN yazılımları ile benzerlik gösterir. Ancak kullanımı her iki yöntemden de kolaydır.

Vtunnel Hakkında
Proxy sitelerinin ülkemizde son derece fazla kullanılmasının sebebi kamuya açık alanlarda, internet cafelerde ve okullarda uygulanan filtreleme sistemidir. Filtreleme, aile paketi aktive edilmiş yada MEB'in FATİH projesine uyarlanmış bilgisayarlarda yasaklı sitelerin yanında oyun sitelerini de engelleyebilir. Böyle bir durumda bilgisayarlarda DNS değiştirmek dahi engellenmiş olabilir. VPN programlarının ise kurulumu ve kullanımından söz dahi etmeye gerek yok.

Vtunnel, tek bir tıkla yasal olarak yasaklı sitelere giriş yapmanıza imkan tanır. Hız açısından bakıldığında diğer yöntemlerin yanında zayıf kalsa da erişilebilirliği ve kolaylığı ile ön plana çıkar. Sistem, tamamen ücretsiz olmasının yanında reklamlıdır. İnternet deneyiminizi etkileyecek kadar olmayan bu reklamları dilediğinizde X'e basarak kapatabilirsiniz.

Vtunnel'i tercih eden ziyaretçilere tavsiyemiz, tüm bankacılık sistemlerinden güvenli HTTP kullanmasına karşın yasaklı sitelere giriş yöntemleri aktifken faydalanmamalarıdır. Kişisel güvenlik, bu sayede maksimum seviyeye çıkartılabilir. DNS'i değişik bilgisayarlarda ayarlar eski haline getirilip, VPN aktif bilgisayarlarda program'dan gerekli işlemler yapılıp emin olunmalıdır.

Vtunnel, Ktunnel, Btunnel gibi servislerin yer sağlayıcısı, OvernightPC adındaki firmadır. gabe [at] btunnel.com adresinden firmaya -ingilizce olmak koşuluyla- sorular sorabilir, sistem hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Nasıl kullanılır?

Adım1:
MyTunnel, yasaklı sitelere girişin ülkemizde popüler haber sitelerinde bile zaman zaman manşetten duyurulduğu günümüzde kullanıcılarının kesintisiz, keyifli bir internet deneyimi yaşamaları için onlarca anlatımı, ipucunu ve yöntemi barındıran bir portaldır. Web sitemizdeki güncel blogun dışında anlattığımız yöntemleri kırmızı olarak gösterilen menüden bakarak da bulabilirsiniz.

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri

Adım 2:
Web sitemizin üst tarafında bulunan, görselde kırmızı ile işaretli "bar"da yasaklı sitelere girmenizi sağlayan arama çubuğunu görebilirsiniz. Bu çubuğa dilediğiniz web sitesini yazabilirsiniz. Örneğin www.google.com, www.youtube.com gibi. "Tıkla ve Giriş Yap" butonuna tıklamanız ile beraber dilediğiniz siteye filtresiz olarak giriş yapmış olacaksınız.

Vtunnel Giriş