VPN ile Yasaklı Sitelere Giriş

VPN Yasaklı Sitelere Giriş

Virtual Private Network 'ün kısaltması olan VPN, normalda adres çubuğuna yazarak ulaşamayacağınız -örneğin- ev ağınıza her yerden ulaşmanızı sağlar.

Bu sayede istediğiniz yerden evinizdeki yazıcıya ulaşabilir, istediğiniz belgeleri basabilirsiniz. Kullandığınız cihaz, direk olarak evinizdeki cihaza bağlanmış olur.

VPN sayesinde, Windows bilgisayarınızda "Çalıştır" programı aracılığı ile 123.123.1.2 IP adresiniz ile giriş yapabilir, bu sayede "özel ağınızı" kullanabilirsiniz.

Peki VPN ile yasaklı sitelere nasıl girilir?
VPN hizmetini ücretsiz sunan onlarca servis mevcut. Google'a free vpn, ücretsiz vpn gibi sorgular yaparak bu servisleri bulabilirsiniz. Bağlandığınız ağ aracılığı ile yasaklı sitelere kolayca girebilirsiniz. Kullandığınız servise bağlı olarak, yasaklı sitelere giriş için kullandığınız sitelerden daha hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Önemli Uyarı
VPN, sadece "gerektiğinde" kullanılması gereken bir teknolojidir. Güvenmediğiniz ağlara bağlanmamanız tarafımızca önerilir. Bu ağlara bağlıyken kişisel bilgilerinizi paylaşmamaya dikkat ediniz. Aksi takdirde yerine getirilemeyecek zararlarla dakikalar içinde buluşabilirsiniz.